Nainen 50 +. Aika tehdä uusi sopimus oman elämän kanssa

Keskiviikkona 24.5. klo 18-20.30

Tuomiston Tila, Rannankyläntie 502 Muurame

Ikääntyminen tuo mukanaan monia muutoksia ja pakottaa meidät luopumaan monista asioista: ihmissuhteista, terveydestä, työelämästä, aikanaan myös elämästä. Mikä auttaisi luopumisessa ja mitä voisin saada tilalle?

Metsässä me suomalaiset olemme tottuneet jo kauan sitten etsimään mielenrauhaa ja ratkaisuja ongelmiimme. Metsä lohduttaa ja hoitaa, eheyttää mieltä ja uudistaa.

Metsässä saa kokea hiljaisuuden, koska levoton mieli tyyntyy ja saa vastakaikua. Metsä pitää sylissä ja siinä sylissä saa levähtää ja nauttia olemalla osa luonnon ääretöntä kokonaisuutta.

Nyt mennään metsään! Luonnossa oleminen ja rauhallinen liikkuminen auttavat tunnistamaan omia tuntoja elämästä ja pääset helpommin kosketuksiin oman sisäisen luontosi kanssa. Kivet, puut, hiekka, ruoho, metsän äänet, tuuli ja aurinko hoitavat metsässä liikkujaa ja kannon päässä istujaa – lisäksi ne tarjoavat symboleja omille toiveille, peloille, unelmille ja mahdollisuuksille.

Jätetään arki taakse ja puetaan metsäkaapu, lähdetään Kalevan Naisen kanssa metsän tuoksuvaan syliin hoivattavaksi. Puhkeavan kesän runsaus ja kauneus, kukkivat tuomet ja huikea vihreys lohduttavat mieltä ja Kalevan Naisen lempeässä ohjauksessa alkaa näkyä polun pää eteenpäin.

Metsässä kaikki on hyvin, vaikka elämässä ei aina olisi.

Aika: Keskiviikko 24.5.2017 klo 18.00 – 20.30. Huolehdithan, että olet ajoissa paikalla!

Sitova ilmoittautuminen: Tekstiviestillä Helenalle 050-3016400     17.5. mennessä. Merkitse tekstiviestiin oma nimesi, mihin tilaisuuteen ilmoittaudut ja montako lippua varaat.
Paikka: Tuomiston tila Rannankyläntie 502 A, 40950 Muurame
Hinta: 20 € (sis. metsäistä syötävää) Varaathan tasarahan!

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA!