Myyttinen metsäretki (Muurame-päivät)

Jätä arki ja kiire taakse, pue yllesi hupullinen metsäkaapu ja sulkeudu omaan tarinoiden maailmaasi! Kalevan Nainen johdattaa ryhmäsi sisään metsän portista. Rummun kumina opastaa Sinut ja kumppanisi aikamatkalle, luonnon hiljaisen viisauden ja voiman lähteille. Nautimme rauhoittumisesta, kun ei tarvitse kommentoida eikä kuunnella muiden kommentteja.

Polun viereltä löytyy yllätyksiä: mättäästä kaivettu taikajuoma virkistää mieltä ja kehoa, ohranjyvät muuttuvat oman elämän kiitollisuuden aiheiksi, surukivi kantaa suruja ja löytää sammaleesta lohduttajan, lemmentaika  ja –juoma vahvistavat ystävyyttä ja rakkautta, toiveet muuttuvat kangassuikaleissa tuulikirjeiksi ja kuljettavat toiveet eteenpäin… Ikivanhoilla riimumerkeillä on muutama yhteinen viesti kaikille.

Jos polulla liikkujilla on onnea, voi Metsän isäntä Tapio näyttäytyä yhdessä Metsän emäntä Mielikin kanssa – kenties metsänneidotkin haluavat ilahduttaa meitä omalla tavallaan!

Myyttinen metsäretki tehdään ulkona ja Kalevan Nainen lainaa jokaiselle hupullisen metsäkaavun ohjelman ajaksi – myös kertakäyttösadetakit, jos on tarpeen. Sateenvarjoja ei käytetä ja myös reput jätetään autoon tai  sisätiloihin.

Pukeudu sään mukaiseen ulkoiluvarustukseen, kävelemme ohjelman aikana vain aivan pienen matkan. Muista metsäpolulle sopivat kengät!

Kalevan Nainen Helena Nuutinen on koonnut tekstit suomalaisista kansantarinoista ja Suomen Kansan Vanhoista Runoista ja itkuvirsistä.

Tapahtuma: Muurame-päivät

Aika: keskiviikko 7.6.2017 klo 18.00-20.00

Sitova ilmoittautuminen: Ilmoittaudu tekstiviestillä 31.5. mennessä Helenalle puh. 050-3016400. Merkitse tekstiviestiin nimesi, mihin tilaisuuteen ilmoittaudut ja montako ihmistä on tulossa.

Paikka: Tuomiston Tila Rannankyläntie 502, Muurame

Hinta: 15 € (sis. metsäistä syötävää). Varaathan tasarahan!

HUOM! Myyttinen metsäretki on tarkoitettu vain aikuisille.

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA!