Myyttinen metsäretki Helsingissä!

Tämän ainokaisen kerran:
 
Tervetuloa MYYTTISELLE METSÄRETKELLE Kalevan Nainen Helena Nuutisen seurassa sunnuntaina 26.8.2018 klo 12.45 Helsingissä, Vantaanjoen ja Niskalan Arboretumin läheisyydessä!
 
MYYTTINEN METSÄRETKI pohjautuu suomalaisiin myyttisiin kansantarinoihin, Suomen Kansan Vanhoihin Runoihin ja itkuvirsiin. Se on samalla matka omaan sisimpään ja luonnon henkiseen merkitykseen.
 
Kokoonnumme Niskalan Arboretumin parkkipaikalle Kuninkaantammentie 40, 00690 HKI klo 12.45, puemme metsäkaavut ja astumme sisään metsän salaisuuksien ja voiman portista, lähdemme Myyttiseen metsään. Pukeudu säänmukaiseen ulkoiluvarustukseen, huomioi erityisesti, että jalkineet soveltuvat metsässä liikkumiseen – luvassa ei ole hikihölkkää, vaan rauhallista liikkumista pienellä alueella. Tarvittaessa lainaan osallistujille kertakäyttösadetakit, sateenvarjoja ei käytetä ja kännykät jätetään kotiin. Jos ilma on kovin lämmin, kannattaa ottaa vesipullo taskuun. Retki kestää n. 1½ – 2 tuntia ja se on tarkoitettu aikuisille.
 
Varaa osallistumismaksuksi 25 € (ei korttimaksua).
http://mielenkieli.com/palvelu/myyttinen-metsaretki
 
Ilmoittautuminen Helenalle tekstiviestillä numeroon 050-3016400. Jos on ongelmia paikan löytämisessä, voit soittaa: Susanna Purra 040-8470275
 
Voit halutessasi tutustua ennen tai jälkeen retken myös: http://vihreatsylit.fi/niskala-arboretum/