Mukana Voi Pyhä Jyssäys -messutapahtumassa Joensuussa 2.-3.11.2019

Olen mukana näytteilleasettajana ja sisällöntekijänä Voi Pyhä Jyssäys -messutapahtumassa, TERVETULOA!

Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet Voi Pyhä Jyssäys -netti- ja Facebook-sivuilta.

 

Teen lauantaina 2.11. kaksi työpajaa:

 

1) Aikuisten satutunti klo 12-13

Tervetuloa nauttimaan! Tämä nautinto syntyy hiljaisuudesta, rauhallisesta kuuntelemisesta, upeista saduista ja ikivanhasta viisaudesta, Kalevan Naisen rauhallisesta kerronnasta sekä kristallikulhon ja chimesin ihmeellisestä soinnista!

Aikuisten satuhuone on HILJAISUUDEN HUONE ihan alusta asti, siellä ei siis tarvitse eikä pidä esittäytyä eikä seurustella ennen tilaisuuden alkua. Suljet puhelimesi, saat asettua paikallesi ja vaikka sulkea silmäsi. Olla omassa rauhassasi ja antaa se rauha myös muille.

Saat harteillesi kuuntelun ajaksi lämpimän taikaviitan, joka karkottaa pois ikävät ajatukset. Taikaviitan voit halutessasi lunastaa lopuksi itsellesi tai ystävällesi 10 eurolla ja käyttää sitä vaikkapa omissa lukuhetkissäsi. Sen lisäksi saat lahjaksi Tarinakiven ja Hiljaisuuden hunnun ja ne ovat ikiomasi aina!

Sadut ovat ihmiskunnan arvokasta ja ikivanhaa perintöä ja ne auttavat elämän mielekkyyden ja tarkoituksen löytämisessä ja ymmärtämisessä.

Varaa mukaasi lämmin asu, ehkä saalikin istumiseen ja tietysti villasukat! Salissa on myös jumppapatjat ja sovimme yhdessä, haluammeko istua vai asettua patjoille.
Tärkein varuste on avoin mieli!

Aikuisten satutunti on tarkoitettu vain aikuisille. http://mielenkieli.com/palvelu/aikuisten-satutunti/
Kalevan Nainen Helena Nuutinen
p. 050 3016 400, helena.nuutinen@mielenkieli.com www.mielenkieli.com

Jyssäys-ohjelma numero 14. Meditaatio: Aikuisten rentouttava satutunti
* Kalevan Nainen Helena Nuutinen
Paikka: Kristallien Luola – meditaatiotila – 3.krs.
LA klo 12.00-13.00
Kesto 1h.
Hinta 10€/henkilö
KS. ilmoittautumis- ja maksuohjeet Voi pyhä jyssäys -sivulta

Tervetuloa sadun siiville!

…………………………………………………………….

2) Luopumisen ja surun käsitteleminen lempein keinoin – Unta kuolemasta – työpaja lauantaina klo 15.30-17

Pyhäinpäivänä, tuonilmaisiin siirtyneiden muistelupäivänä käsittelemme luopumista ja surua Kalevan Nainen Helena Nuutisen kanssa. Lähestymme surua ja lohtua lempeällä tavalla: hiljaisuuden, kansanrunojen, itkuvirren, soittimien, suru- ja lohtusanojen kielellä. Hiljaiseen huoneeseen tultuasi saat laskeutua omaan rauhaasi ja kuunnella. Osallistua ei tarvitse.

Jokaista meitä koskettaa suru. Elämä tuo mukanaan muutoksia ja pakottaa meidät luopumaan monista asioista: ihmissuhteista, terveydestä, työelämästä, aikanaan myös omasta elämästä. Jokainen näistä on pieni tai suuri kuolema, jota seuraa suru. Ja jokainen suru tarvitsee lohduttajan.

Yhtä varmasti kuin olemme syntyneet, on meistä jokaisen myös kuoltava.

Kuoleman väistämättömyys opettaa elämään: se näyttää, mikä omassa elämässä on ollut ja on merkityksellistä. Kaikki turha palaa pois ja jäljelle jää vain kaikkein arvokkain aarre!

Kalevan Nainen Helena Nuutisen seurassa lähestymme pyhäinpäivän iltapäivänä surua ja lohtua lempeällä tavalla: hiljaisuuden, kansanrunojen, itkuvirren, soittimien, suru- ja lohtusanojen kielellä. Hiljaiseen huoneeseen tultuasi saat laskeutua omaan rauhaasi ja kuunnella. Osallistua ei tarvitse.

Saat omaksesi hiljaisuuden hunnun, jonka suojassa voit tämän illan jälkeenkin liikkua missä vain ja säilyttää silti oman sisäisen rauhasi.

Saat omaksesi kipukiven, joka kuuntelee huoliasi ja pelkojasi, sekä auttaja-lohduttajan luonnosta. Kuuntelemme kristallikulhon ihmeellistä sointia ja Kalevan Nainen Helena Nuutisen lempeää puhetta kuolemasta ja ikävästä sekä ikivanhaa itkuvirttä kivuista, suruista, peloista, pettymyksistä. Anomme Pyhää Äitiä Neitsyt Maariaista avuksemme ja heitämme itkumme tuuleen.

Kokoontumishuoneemme on HILJAISUUDEN HUONE ihan alusta asti, siellä ei siis tarvitse eikä pidä esittäytyä eikä seurustella ennen tilaisuuden alkua. Suljet puhelimesi ja voit asettua paikallesi ja vaikka sulkea silmäsi. Olla omassa rauhassasi ja antaa se rauha myös muille.

Varaa mukaasi lämmin asu, ehkä saalikin istumiseen ja tietysti villasukat! Tärkein varuste on avoin mieli! http://mielenkieli.com/palvelu/unta-kuolemasta-iltasatuja-sinulle-ja-minulle-jotka-tiedamme-kuolevamme/
Kalevan Nainen Helena Nuutinen
p. 050 3016 400, helena.nuutinen@mielenkieli.com www.mielenkieli.com

Jyssäys-tapahtuma numero 12.
Työpaja: Unta kuolemasta – iltasatuja sinulle ja minulle, jotka tiedämme kuolevamme.
* Kalevan Nainen Helena Nuutinen
Paikka: Luovuuden Linna – työpajasali – 3.krs. LA klo 15.30-17.00
Kesto 1h.
Hinta 15€/henkilö
Katso ilmoittautuminen ja maksaminen Voi pyhä jyssäys -nettisivujen infosta

…………………………………………………………………

Omalla osastollani (paikkaohje löytyy infosta!):

Riimutulkinta Kalevan Naisen tapaan

Saat henkisen ohjauksen kautta neuvoja

Koen ja myös fyysisesti tunnen olevani ohjaajavanhus, kun teen Sinulle Riimutulkintaa viisituhatta vuotta vanhoilla riimumerkeilläni. En ole ”kirjanoppinut”, joka välittää joidenkin muiden riimuselityksiä, vaan olen lempeä näkijä, jonka puhe Sinulle tulee henkisen kanavani kautta. Tunnen sen voimakkaasti myös kehossani virtauksena ja värähtelynä. Samat riimut nousevat pöytään eri ihmisille, mutta viestit ovat aivan erilaiset jokaiselle. Ennen jokaista Riimutulkintaa hiljennyn ja pyydän, että saisit kauttani kuulla juuri ne asiat, jotka Sinun on hyvä kuulla korkeimmaksi parhaaksesi ja joista olisi Sinulle apua oman elämäsi kysymyksissä.

Riimut ovat luonnon ja luonnonvoimien symboleja ja edustavat elämämme henkistä pohjaa. Ne korostavat asioiden ja tapahtumien syvempää merkitystä: miten niissä ilmenee se korkeampi henkinen tehtävä, jota varten olemme tähän elämään syntyneet. Ne auttavat Sinua järjestämään ajatuksiasi ja ymmärtämään, mitä on tekojesi ja ajatustesi taustalla.

Ohjaajavanhuksen lempeitä ohjeita

Riimutulkinta perustuu kysymykseen, jonka teet riimuille hiljaa mielessäsi. Kysymyksen sisältö ja muoto ovat tärkeitä ja niihin saat tarkat ohjeet ennen kuin aloitamme. Riimutulkinta ei ole ennustusmenetelmä, vaikka sen kautta aukeaakin näkymiä myös tulevaisuuteen. Heittäydy siis rohkeasti kuuntelemaan ikiaikaisten riimumerkkien viestejä Sinulle ja anna vastausten vaikuttaa omalla tavallaan – kaikkea ei tarvitse selittää järjellä vaan sydämellä.

Tärkeää on myös tämä: minun Riimutulkinnassani ei koskaan tule esille pelottavia tai uhkaavia asioita; siitä pitävät minua ja meitä ohjaavat valon oppaat huolen. Sinun ei siis tarvitse jännittää, vaan voit rentoutua vastaanottamaan lempeää ohjausta.
Riimutulkinta kestää n.45 – 50 min.

Palautetta Riimutulkinnasta:
JUHA: Riimutulkinta oli valtava apu elämän kriisikohtaan ja avasi uusia näkemyksiä sekä vastauksia suurempiin kysymyksiin, joita en osannut tulkinnassa edes kysyä. Löysin tulkinnasta elämäni päämäärän. Suosittelen lämmöllä Helenan riimutulkintaa kaikille.
MARIA: Menin Kalevan Nainen Helena Nuutisen Riimutulkintaan lievästi sanottuna ahdistavassa elämänvaiheessa ja hyvin jännittyneenä. Vähä vähältä levottomuuteni hävisi kuunnellessani riimujen välittämiä lohdullisia viestejä ja Helenan rauhallista puhetta. Se oli ihmeellistä! Kuulemani asiat liittyivät omaan elämääni ja hankalaan tilanteeseeni yksi toisensa jälkeen, vaikka kysymystäni en tietenkään ollut kertonut Helenalle. Minä tavallaan tiesin alitajuisesti sen kaiken, mikä tuli esille, Helenan taitava tulkinta sai sen aikaan. Sain vahvistusta siihen, mitä nyt kannattaa tehdä – tai olla tekemättä. Ja se oli korvaamaton apua siinä tilanteessa! Suosittelen lämpimästi Riimutulkintaa!
ANNA-LIISA: Oli hieno ja syvällinen kokemus saada Helenalta riimutulkinta! Tulkinta oli henkisesti avartavaa ja puhdistavaa. Tulkinnan jälkeen monet asiat alkoivat mielessä saada uusia näkökulmia ja ajatukset kirkastuivat. Helena tulkitsi intuitiivisen herkästi ja osuvasti, vaikkei tiennyt mielessä olevaa kysymystä.
Voin suositella lämpimästi!
RITVA: Minä olen kokenut Helenan riimutulkinnan. Kokenut ja tuntenut. Sain vastauksia kysymykseeni, jota olin kauan miettinyt ja mielessäni pyöritellyt. Ja tiedän, että kerta ei ollut viimeiseni, haluan kokea sen uudelleen. Suosittelen lämpimästi Helenan tekemää Riimutulkintaa!
RIDE: Suosittelen lämpimästi muitakin tulemaan luoksesi ja kokemaan
riimujen taikaa sinun kauttasi!
IKKA: Riimutulkintasi oli minulle tärkeä, koska se oli hyvällä tavalla kannustava tässä elämäntilanteessani. Oli upeaa, miten kanavoit sen olennaisen asian minun elämästäni! Minulle merkittävä ohje oli myös tulkinnassasi riimujen kautta esille tullut kehotus rajojen asettamisesta päättäväisemmin omassa elämässä ja toisaalta nyt lukittuina olevien ovien avaaminen.
KATRIINA: Koin riimutulkintasi koskettavana ja mietityttävänä myönteisellä tavalla. Siitä alkoi prosessi, jossa aukeaa pikkuhiljaa palasia riimuneuvottelussa kanavoimistasi asioista. Ne tulevat muistista sitä mukaa kun pystyn niitä ottamaan vastaan ja sitten ne yhdistyvät oman elämäni tunteisiin ja tapahtumiin. Riimutulkinnasta käynnistyi prosessi, josta on minulle hyötyä monella tavalla. Suosittelen lämpimästi Kalevan Nainen Helena Nuutisen tekemään Riimutulkintaa muillekin!
JAANA: Valoisa ja hyvä oloni on jatkunut – tämä on kuin ihme! Olet enkeli! Koin minulle tekemäsi Riimutulkinta-tapaamisen vahvasti ja olin todella kiitollinen kaikesta, mitä sain vastaanottaa sinulta. Haluan sinun myös tietävän, että jo sinun läsnäolosi on parantava ja tyynnyttävä. Kanssasi tulee kuulluksi ja nähdyksi – ja ennen kaikkea hyväksytyksi juuri sellaisena kuin on.

Olen Voi Pyhä Jyssäys -messuilla näytteilleasettajana la-su 2.-3.11. ja näyttelypöytäni luona silloin, kun en ole toteuttamassa kahta työpajaani. Tarkemmat tiedot löydät paikanpäällä. Riimutulkinnan ajan voit varata pöydälläni olevasta listasta.
Riimutulkinta maksaa 45 € ja se maksetaan käteisellä tulkinnan jälkeen. Tervetuloa!