Tuokio irti arjesta

Kalevan Nainen taikoo koulutus- tai kokouspäivän keskelle tuokion, jonka aikana on lupa sulatella ajatuksia. Virkistävä tuokio puhdistaa mieltä!

Kääriydy hiljaisuuden huntuun

Kalevan Naisen seurassa hiljaisuuden huntu eristää jokaisen osallistujan ikiomaan maailmaansa, jossa voi minkään häiritsemättä kuunnella itseään ja rentoutua. Osallistujille etukäteen annettu tarinakivi saa kuulla pitelijänsä äänetöntä puhetta esim. päivän aiheeseen tai omiin ajatuksiin liittyen. Pysähtyminen vahvistaa. Hiljaisuuden huntu ja tarinakivi mahdollistavat ikioman rauhan vaikkapa auditorion tuoleissa istuen.

Voimaa kansanperinteestä

Kalevan Nainen tarjoilee luonnosta ja vanhoista myyteistä kootun voima-annoksen rummun kumistessa. Muutama osallistuja voi vaikkapa nostaa riimupussista päivään kuuluvan riimun, jotka Kalevan Nainen tulkitsee kaikille. Koko ryhmä saa suojakseen lykkyloitsut ja tietysti myös lempeä ja ystävyyttä kohottavat lumoukset. Luonto ja vanha viisaus auttavat jaksamaan!

Löydä uusi näkökulma

Molempiin edellä mainittuihin toteutuksiin voi liittää luovia aisti-, kontakti- ja ilmaisuharjoituksia. Niiden tavoitteena on nähdä käsiteltävä asia uudessa valossa ja kuunnella omaa itseä. Mitä minä tästä kaikesta ajattelen, mitä tämä voisi minulle ja meille merkitä?

 

Tilaa tai kysy lisää

Toteutusten kesto ja sisältö suunnitellaan yhdessä tilaajan toiveiden mukaan.

Ota yhteyttä!