Ikiaikaista viisautta

Suomalainen tarinaperinne vahvuudeksi

Tarinat avaavat rajattomia mahdollisuuksia opetus-, kasvatus-, taide- ja matkailualalla työskenteleville. Oma paikallishistoria ja Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran kokoama kansanperinnemateriaali mahdollistavat vahvan perustan, jolle voisimme rakentaa suomalaista identiteettiämme paljon rohkeammin. Kalevan Nainen auttaa kääntämään rikkaan suomalaisen tarinaperinteemme nykyaikaiseksi voimaksi!

Löydä uusi huipputuote vuosien takaa

Kalevan Nainen opastaa erilaisia ryhmiä etsimään kansanperinteestä itselleen ja omaan työympäristöönsä sopivia ideoita ja konkreettisia toimintatapoja. Tavoite on löytää nykyaikaan uusia vahvuuksia vanhoista tavoista, paikoista ja henkilöistä.

Metsäpolkuja kulkien, kirjallisia lähteitä tutkien, vanhoja ihmisiä haastatellen, omaa mielikuvitusta ja luovaa rohkeutta käyttäen syntyy oma, persoonallinen lopputulos. Se  voi hetkessä olla yrityksesi huipputuote!

Kalevan Naisen opettaja- ja ryhmänohjaajakokemus sekä monipuoliset, käytännössä toimiviksi havaitut menetelmät ovat tässä työssä arvokas apu.

Uutta vetovoimaa matkailualalle

Matkailualalla työskentelevät voivat kehittää tasokkaita, viimeisteltyjä matkailutuotteita omasta paikallishistoriastaan, esimerkiksi seudulla asuneista vahvoista persoonallisuuksista tai rakennuksiin ja paikkoihin liittyvistä tapahtumista. Näiden tuotekehittely tulisi tehdä rohkeasti ja riittävästi paneutuen.

Kansanperinteellä on matkailupalveluiden lisäksi paljon annettavaa esimerkiksi hoitotyön tekijöille, opettajille sekä monille yrityksille.

Tilaa tai kysy lisää

Ota yhteyttä