Syntymäpäivät

Syntymäpäiväjuhla Metsän väen seurassa

Anna syntymäpäivälahja, jota et saa mistään muualta. Kutsu Kalevan Nainen tekemään juhlaväen kanssa päivänsankarin syntymäpäivästä unohtumaton!

Räiskyvää iloa ja upeita muistoja

Metsän isäntä Tapio ja metsän emäntä Mielikki antavat muun metsän väen kanssa sankarille lahjoja, jotka eivät jää komeroihin pölyttymään ja joiden arvoa ei voi mitata rahassa.

Osa vieraista pukeutuu Kalevan Naisen lainaamiin asuihin. Tapio tai Mielikki voivat ojentaa sankarille teemaan sopivan lahjan. Juhlaväen soitto- ja laulutaitoiset voivat puolestaan ilahduttaa sankaria ja  muuta juhlaväkeä metsän tervehdyksillä, laululla, soitolla tai vaikkapa pienellä tanssilla suurten silkkihuivien kanssa.

Myös juhlajuoma voidaan liittää Kalevan Naisen ohjelmaan. Metsänneidot tarjoilevat kuplivaa juomaa kauniista laseista samalla kun kuunnellaan metsänväen musiikkia. Tai ehkä piilosta löytyvä taikajuomapullo korkataan ja nautitaan yhdessä voimallisten loitsujen kera.

Anna lahjaksi voimaa ja viisautta

Päivänsankarille Kalevan Nainen toivottaa onnen valoa ja elämänvoimaa luonnonmateriaalien avulla. Lemmenloitsut, -juoma ja -taika sekä onnea tuovat lumoukset ilahduttavat taatusti onniteltavaa juhlakalua. Tai pitäisikö päivänsankari kenties Kalevan Naisen riimutulkinnasta?

”Tuo on mies  meestä tehty
sokerista sorvaeltu!
Tuo on nainen meestä tehty
sokerista sorvaeltu!”

 

Tilaa tai kysy lisää!

Syntymäpäivät metsän väen seurassa voi järjestää sekä sisällä että ulkona. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!