Riimutulkinta Kalevan Naisen tapaan

Saat henkisen ohjauksen kautta neuvoja

Koen ja myös fyysisesti tunnen olevani ohjaajavanhus, kun teen Sinulle Riimutulkintaa viisituhatta vuotta vanhoilla riimumerkeilläni. En ole ”kirjanoppinut”, joka välittää joidenkin muiden riimuselityksiä, vaan olen lempeä näkijä, jonka puhe Sinulle tulee henkisen kanavani kautta. Tunnen sen voimakkaasti myös kehossani virtauksena ja värähtelynä. Samat riimut nousevat pöytään eri ihmisille, mutta viestit ovat aivan erilaiset jokaiselle. Ennen jokaista Riimutulkintaa hiljennymme ja pyydän, että saisit kauttani kuulla juuri ne asiat, jotka Sinun on hyvä kuulla korkeimmaksi parhaaksesi ja joista olisi Sinulle apua oman elämäsi kysymyksissä.

Voit pyytää välitykselläni apua mieltäsi askarruttaviin asioihin ikivanhoilta riimuilta ja saat neuvoja elämäsi kysymyksiin. Viisituhatta vuotta vanhaan liekopuuhun, suopuuhun kaiverretuissa riimuissa on itsessäänkin luonnon yhteistä viisautta, joka viitoittaa Sinulle tietä.

Riimut ovat luonnon ja luonnonvoimien symboleja ja edustavat elämämme henkistä pohjaa. Ne korostavat asioiden ja tapahtumien syvempää merkitystä: miten niissä ilmenee se korkeampi henkinen tehtävä, jota varten olemme tähän elämään syntyneet. Ne auttavat Sinua järjestämään ajatuksiasi ja ymmärtämään, mitä on tekojesi ja ajatustesi taustalla.

Ohjaajavanhuksen lempeitä ohjeita

Riimutulkinta perustuu kysymykseen, jonka teet riimuille hiljaaa mielessäsi, Helenalle sitä ei sanota.

Kysymystä laatiessasi muista nämä asiat:

1) Älä kysy ennustusta, tämä ei ole ennustusmenetelmä.

2) Älä kysy suoraan jonkun toisen ihmisen asiaa. Jos kysymykseesi liittyy joku toinen henkilö, kysy asiaa itsesi kautta, ei siitä toisesta henkilöstä.

3) Muotoile kysymyksesi myönteiseksi kysymyslauseeksi. Älä siis kysy kieltolauseella esim: ”Miksi en ryhtyisi siihen ja siihen projektiin?” Jos näin teet, tulee kuunnellessa helposti epäselvyyttä siitä, liittyvätkö asiat myönteiseen vai kielteiseen ajatukseen.

4) Tee kysymys siitä asiasta, jota tällä hetkellä eniten pohdiskelet, esim. illalla nukkumaan mennessäsi, metsäpolulla astellessasi.

5) Älä kysy liian suurta eikä liian pientä asiaa. Liian suuri voisi olla esim:”Miksi maailmassa on paha?” Ja liian pieni esim:”Miksi minun tekisi mieli ostaa vihreä pusero?” Toimiva kysymys voisi olla esim. tähän tapaan: ”Miksi minun on vaikea ratkaista välejäni sen ja sen ihmisen kanssa?” ”Miksi tämä ja tämä asia tulee elämässäni vastaan uudestaan ja uudestaan?” ”Miksi tekisi mieli vaihtaa miestä, asuntoa, autoa, paikkakuntaa…”

Kysymyksen sisältö ja muoto ovat tärkeitä ja niiden muodosta keskustelemme vielä ennen kuin aloitamme. Riimutulkinta ei ole ennustusmenetelmä, vaikka sen kautta aukeaakin näkymiä myös tulevaisuuteen. Heittäydy siis rohkeasti kuuntelemaan ikiaikaisten riimumerkkien viestejä Sinulle ja anna vastausten vaikuttaa omalla tavallaan – kaikkea ei tarvitse selittää järjellä vaan sydämellä.

Tärkeää on myös tämä: minun Riimutulkinnassani ei koskaan tule esille pelottavia tai uhkaavia asioita; siitä pitävät minua ja meitä ohjaavat valon oppaat huolen. Sinun ei siis tarvitse jännittää, vaan voit rentoutua vastaanottamaan lempeää ohjausta.

Tervetuloa!

Riimutulkinnan voi tehdä myös puhelimessa. Voit sopia Riimutulkinnasta myös osaksi jotakin muuta tilaisuutta, esimerkiksi naisten saunailtaa. Riimutulkinta tehdään tilaajan kanssa sovitussa paikassa. Riimutulkinta kestää  45 – 60 min ja se maksaa 70 €.

 

 

Palautetta Riimutulkinnasta:

  • JUHA: Riimutulkinta oli valtava apu elämän kriisikohtaan ja avasi uusia näkemyksiä sekä vastauksia suurempiin kysymyksiin, joita en osannut tulkinnassa edes kysyä. Löysin tulkinnasta elämäni päämäärän. Suosittelen lämmöllä Helenan riimutulkintaa kaikille.
  • MARIA: Menin Kalevan Nainen Helena Nuutisen Riimutulkintaan lievästi sanottuna ahdistavassa elämänvaiheessa ja hyvin jännittyneenä. Ensi hetkestä alkaen huomasin rauhoittuvani hänen lempeässä ohjauksessaan. Nostin saamieni ohjeiden mukaan poronnahkapussista 12 suopuuhun piirrettyä riimumerkkiä ja asetin ne pöydällä olevan nahkan päälle. Vähä vähältä levottomuuteni hävisi kuunnellessani riimujen välittämiä lohdullisia viestejä ja Helenan rauhallista puhetta. Se oli ihmeellistä! Kuulemani asiat  liittyivät omaan elämääni ja hankalaan tilanteeseeni yksi toisensa jälkeen, vaikka kysymystäni en tietenkään ollut kertonut Helenalle. Minä tavallaan tiesin alitajuisesti sen kaiken, mikä tuli esille, Helenan taitava tulkinta sai sen aikaan. Sain vahvistusta siihen, mitä nyt kannattaa tehdä – tai olla tekemättä. Ja se oli korvaamaton apua siinä tilanteessa! Suosittelen lämpimästi Riimutulkintaa!

ANNA-LIISA: Oli hieno ja syvällinen kokemus saada Helenalta riimutulkinta! Tulkinta oli henkisesti avartavaa ja puhdistavaa. Tulkinnan jälkeen monet asiat alkoivat mielessä saada uusia näkökulmia ja ajatukset kirkastuivat. Helena tulkitsi intuitiivisen herkästi ja osuvasti, vaikkei tiennyt mielessä olevaa kysymystä.
Voin suositella lämpimästi!

 

RITVA: Minä olen kokenut Helenan riimutulkinnan. Kokenut ja tuntenut. Todellakin tuntenut. En vielä ole sanoja keksinyt sille tunteelle, mutta se on koettava: lämmin, miellyttävä, kiitollinen ja onnellinen olo siitä jäi. Ja sain vastauksia kysymykseeni, jota olin kauan miettinyt ja päässäni pyörittellyt. Ja tiedän, että kerta ei ollut viimeiseni, haluan kokea sen uudelleen. Suosittelen lämpimästi Helenan tekemää Riimutulkintaa!

 

RIDE: Suosittelen lämpimästi  muitakin tulemaan luoksesi ja kokemaan
riimujen taikaa sinun kauttasi! 

 

IKKA: Riimutulkintasi oli minulle tärkeä, koska se oli hyvällä tavalla kannustava tässä elämäntilanteessani. Oli upeaa, miten kanavoit sen olennaisen asian minun elämästäni! Tulkinnassasi et etsinyt vastausta pitkän aikajanan päähän, vaan osasit katsoa tähän hetkeen ja lähitulevaisuuteen liittyviä asioita ja jaoit niitä sopiviksi ”annospaloiksi”, päivämatkoiksi.

Minulle merkittävä ohje oli myös tulkinnassasi riimujen kautta esille tullut kehotus rajojen asettamisesta päättäväisemmin omassa elämässä ja toisaalta nyt lukittuina olevien ovien avaaminen.

 

KATRIINA: Koin riimutulkintasi koskettavana ja mietityttävänä myönteisellä tavalla. Siitä alkoi prosessi, jossa aukeaa pikkuhiljaa palasia riimuneuvottelussa kanavoimistasi asioista. Ne tulevat muistista sitä mukaa kun pystyn niitä ottamaan vastaan ja sitten ne yhdistyvät oman elämäni tunteisiin ja tapahtumiin. Riimutulkinnasta käynnistyi prosessi, josta on minulle hyötyä monella tavalla. Suosittelen lämpimästi Kalevan Nainen Helena Nuutisen tekemään Riimutulkintaa muillekin!

 

JAANA: Valoisa ja hyvä oloni on jatkunut – tämä on kuin ihme! Kaunis kiitos Sinulle Helena. Olet enkeli!

Koin minulle tekemäsi Riimutulkinta-tapaamisen vahvasti ja olin todella kiitollinen kaikesta, mitä sain vastaanottaa sinulta. Olen myös mainostanut palveluitasi. Hyvää kannattaa aina jakaa – ja sinä olet hyvä. Totta on myös, että se on suuri lahja – olen iloinen, että tiedät sen.

Haluan sinun myös tietävän, että jo sinun läsnäolosi on parantava ja tyynnyttävä. Kanssasi tulee kuulluksi ja nähdyksi – ja ennenkaikkkea hyväksytyksi juuri sellaisena kuin on. Kaikki siksi, koska sinä hyväksyt itsesi ja kannat itseäsi ja silloin se on helpompaa myös toisille. Sinun luotasi lähtee parempi ihminen, jolla on taas tilaa hengittää ja olla juuri se mikä on.

Iloa Sinulle ja hali!

 

 

          

Tilaa tai kysy lisää

 

 

Ota yhteyttä