Metsäretki työyhteisölle

Jätä arki ja kiire taakse, pue yllesi metsäkaapu! Kalevan Nainen johdattaa ryhmäsi sisään metsän portista. Rummun kumina opastaa Sinut ja ryhmäsi aikamatkalle, luonnon hiljaisen viisauden ja voiman lähteille.

Kävele luontoon, kulje omaan sisimpääsi

Kulje rauhallisesti luontoon ja anna aikaa itsellesi.  Esivanhempiemme metsäiset tarinat heräävät eloon, kun metsän isäntä Tapio ja metsän emäntä Mielikki osoittavat maahisten ja haltioiden kanssa luonnon merkitystä meille suomalaisille.

Luonnollinen näkökulma työyhteisön haasteisiin

Nyt mennään K alevan Naisen seurassa sananmukaisesti metsään! Työelämään liittyviä toiveita ja mahdollisuuksia sekä uutta näkökulmaa omiin ja yhteisiin haasteisiin liitetään luonnossa liikkumiseen.

Miltä kuulostaisivat epäonnistumisten hautajaiset, joissa haudataan viime kuukausien ärsytyksen aiheet ja epäonnistumiset? Turha painolasti jätetään taakse eikä muistella enää. Entä millaista olisi jättää pyyntöjä omasta elämästä kangassuikaleisiin kirjoitettuina tuulikirjeinä pihlajan oksaan? Vai kiittäisitkö itseäsi onnistumisista jättämällä ohranjyviä koivun juurelle?

Löydä luonnosta uutta voimaa työhön

Luonnon ikiaikaisen viisauden avulla työyhteisön haasteet ja ongelmat ratkeavat. Liikkuminen ja nuotion katseleminen yhdessä eheyttävät mieltä ja yhdistävät työyhteisöä. Luontoon liittyvät kansantarinat tulevat todellisiksi Kalevan Naisen elävässä toteutuksessa. Ikivanhaan puuhun kaiverretuilla riimumerkeillä on viesti sille, joka nostaa riimun pussista.

Käytännön toteutus

Myyttinen metsäretki tehdään ulkona. Osallistujia kehotetaan pukeutumaan säänmukaiseen, lämpimään ulkoiluvarustukseen, koska liikumme vain vähän. Myös kannattaa varata metsässä liikkumiseen sopivat kengät.

Myyttinen metsäretki kestää 1-3 tuntia riippuen ryhmän koosta, tilaajan esittämistä toiveista ja käveltävän matkan pituudesta. Suositeltava ryhmäkoko on 20-40 henkeä. Isommille ryhmille suosittelen toteutusta, jossa ei liikuta paikasta toiseen kovin paljoa. Myyttisen metsäretken tunnelmaan virittäviä metsäkaapuja on 60. Lisäksi on erilaisia rooliasuja, jos ryhmä innostuu toteuttamaan yhteisen metsänäytelmän.

Myyttinen metsäretki sisältää:

  • Ohjelman toteutuksen tilaajan järjestämässä paikassa
  • Metsäkaavut, tarvittaessa kertakäyttösadetakit ja ryhmän halutessa rooliasut
  • Ohjelmaan kuuluvat taikajuomat (alkoholipitoisista taikajuomista sovitaan etukäteen)
  • Ohjelmaan kuuluvan pienen leipäpalan

Tilaa tai kysy lisää!

Ota yhteyttä!

 

Lue lisää!