Luontohäät ja polttarit

Anna Kalevan Naisen tuoda luonnon väkevä viisaus avioliiton tueksi! Juhlaparin ja häävieraiden lisäksi luontohäitä kutsutaan juhlimaan metsän isäntä Tapio sekä metsän emäntä Mielikki kerallaan iloiset maahiset ja haltiat.

Ikiaikainen viisaus takaa onnen

Kalevan Nainen tekee loitsutervehdyksen ja kalevalaisen tervetulotoivotuksen sekä morsiusparin neuvomiset kalevalaiseen tapaan. Perinteiset loitsut lisäävät nuoren parin onnea, vaurautta ja lapsilykkyä.

”Omaksens on ottanunna
kullaksensa kutsununna
valkiaksensa valinnut.”

Metsän väki tarjoaa juhlavieraille taikajuoman ja metsäistä ohjelmaa.

Hääparille lahjoitetaan kaikkien vieraiden yhdessä valmistelema lahja, jonka toteutus on salaisuus. Yhteinen lahja säilyy varmasti hääparin muistoissa pitkään.

Häävalssin jälkeen voivat halukkaat tulla ulos nuotion äärelle osallistumaan lemmennostoon, johon kuuluu lemmenloitsuja, lemmenjuoman nauttiminen ja lemmentaika.

Teemahäät tai teemaohjelmaa

Luontohäiden toteutusta voidaan muokata morsiusparin toiveiden mukaiseksi. Koko hääväki voidaan pyytää kutsussa pukeutumaan luontohäiden teemaan sopivasti tai järjestää pelkästään luontoaiheista ohjelmaa. Kalevan Nainen voi lainata ohjelmansa ajaksi morsiamelle ja sulhaselle hääviitat.

Luontohäihin voidaan liittää myös tehtäviä morsiamen ja sulhasen vanhemmille. Esimerkiksi leivän kumartaminen ja entisajan häihin kuuluneet itkuvirret liittävät suvut yhteen perinteisin menoin.

 

Tilaa tai kysy lisää

Ota yhteyttä!