Kalevalainen hemmottelusauna

Luonto ja sauna parantavat kehoa ja eheyttävät mieltä. Suomalaiset ovat ammoisista ajoista asti käyneet saunassa puhdistautumassa tärkeissä siirtymissä kuten naimisiin mennessä, kotoa lähtiessä ja kotiin palatessa. Saunassa on synnytetty ja pesty kuolleet ja naimaikäiset on kylvetetty salaperäisesti valmistetulla taikavastalla ja kosken pyörteestä otetulla vedellä – sekä voimallisilla lemmenloitsuilla!

Kalevan Naisen Kalevalaisessa hemmottelusaunassa olet myös kielikylvyssä: esiäitiemme ikivanhat parannusloitsut ja kansanrunot virkistävät ja antavat voimaa ja neuvovat Sinua lähestymään saunaa ja löylyä kunnioittavasti.

Saunassa on perinteisesti kohotettu malja lemmen ja ystävyyden hehkulle ja niinpä Kalevan Nainen tarjoaa soivasta kulhostaan Metsän Emäntä Mielikin valmistamaa lemmenjuomaa sekä lemmen- ja ystävyydentaian, jolla voit vahvistaa rakkauttasi – tai löytää itsellesi sen oikean! Hemmotteluseremonia ilahduttaa ja kylpijät vastovat itseään ja toisiaan lykkyloitsuilla – tai vaikkapa läskinlähdetysmanauksin! Loitsusanoja saat myös mukaasi.

Erillisestä korvauksesta: Kietaiset ympärillesi pyyhkeen, työnnät jalkasi rentouttavaan yrttikylpyyn ja levität kasvoillesi kaunistavan turvenaamion.