Tyhjä pöytä ja hiljaisuus

Tällaiselta näytti Unta kuolemasta -teoksen työpöytäni marraskuussa 2015 Rantasalmella Kotitiellä. Olin saanut useita kuukausia aikaisemmin hyvin erikoisella tavalla tehtäväkseni valmistaa äänitteen, jota kuolemassa oleva ihminen tai hänen läheisensä voisi kuunnella iltaisin, rauhoittua siinä niin että saisi unen.

Koossa oli 22 tekstiä. Pian tuon kuvan ottamisen jälkeen tajusin, että minun on mahdotonta saada julkaisumuodon muutosluvat ja julkaisuluvat eri puolilla maailmaa olevilta kirjoittajilta, kustantajilta, kääntäjiltä, oikeuksien haltijoilta. Ei ollut kielitaitoa eikä rahaa. 

Laitoin kirjat sivuun ja puhdistin päydän. Hiljennyin ja sanoin viisaille henkisille oppailleni: ”Olen saanut tällaisen tehtävän ja teen sen mielelläni, mutta minun on tehtävä teksti itse, ”mentävä kuoleman läpi” ja elettävä se itsessäni. AUTTAKAA MINUA!”

Ja niin istuin tammikuusta alkaen useiden viikkojen ajan tämän saman pöydän ääressä ja kirjoitin, kirjoitin. Pakkanen paukkui ulkona ja tuli rätisi takassa.

Maaliskuussa 2016 kuulin, että sairastan itse rintasyöpää.

Todennäköisesti ylihuomenna tai viimeistään ensi viikolla äänite lähtee monistettavaksi cd-levyiksi ja saavuttaa sitten yhdessä työkirjan kanssa toivottavasti kaikki ne, jotka sitä tarvitsevat. Ja siitä kuuluu lämmin kiitos niille uljaille mesenaateille, jotka ovat lähteneet ja vielä lähtevät mahdollistamaan tämän tärkeän julkaisun, äänitteen ja työkirjan muodostaman teoksen UNTA KUOLEMASTA – ILTASATUJA SINULLE JA MINULLE, JOTKA TIEDÄMME KUOLEVAMME!

Olen nöyrästi kiitollinen elämälle, että saan tehdä tämän.

 

 

Tule mukaan, aikaa on enää 10.9. asti: http://mesenaatti.me/untakuolemasta

Jätä kommentti