Rypistyä Kerma, Toimii!

Facebook-sivuni oikeaan reunaan ilmestyy yhä uudelleen tämä mainos ja vaikka olen klikannut sen LOUKKAAVAKSI mainokseksi, se tulee yhä uudelleen. Se mainostaa ryppyjen poistamiseen tarkoitettua tuotetta ja esittelee kuvassaan naisen, joka tuskin on kolmekymmenvuotias. Muutenkin tuo ilmaus Rypistyä Kerma, Toimii! on kummallinen, outo.

Miksi ei saisi olla ryppyjä?

Hermostun harvoista asioista, mutta tämä on yksi niistä. Olen aina ihaillut ihmisiä, joista näkyy ikä kauniilla tavalla. Kun on hoitanut itsensä hyvin ja sisäinen tuli on säilynyt, rypyt ja harmaat hiukset ovat todella kauniit – tämä koskee sekä naisia että varsinkin miehiä minun kauneuskäsityksessäni: olen aina ihaillut itseäni vanhempia miehiä!

Tiedän, että tästäkin asiasta on sinänsä turha kirjoittaa, mutta kirjoitampahan nyt vain. Nuoruutta ihannoidaan ja varsinkin naisen tulisi yleisen käsityksen mukaan olla rypytön, sileä ja täydellinen. Voi voi.

Minä täytän joulukuussa 60 vuotta ja oikeasti odotan ryppyjä ja harmaita hiuksia. Lakkasin värjäämästä hiuksiani aivan äskettäin, kun huomasin siellä alla huomattavasti harmaata. Olen ylpeä.

Rypytön parikymppinen pimu ei voi olla uskottava Kalevan Nainen.

Toivon ja pyydän ja rukoilen ja teen kaikkeni, että yhtä aikaa harmaiden hiusten ja ryppyjen kanssa saisin enentyä viisaudessa, sydämen lämmössä, elämän pyhyyden kunnioittamisessa ja saisin kaivaa ja jakaa ikivanhaa valoa ryppyisin, mutta lämpimin käsin.

Yksi kommentti artikkeliin ”Rypistyä Kerma, Toimii!”

  1. Olen sama mielta. Kun on ikä, voi olla ryppyjäkin… Miksi pitäisi isoäiti näyttää kuin teini-ikäinen? Olen 55 vuotias, niin harma, että uskotaan, että olen blondi, olen ylpeä. En väriä enää pitkään aikaan hiuksia.

Jätä kommentti