Riimutulkintaa etänä puhelimen välityksellä Joensuussa marraskuussa 2020

Palautteita:

Kalevan Nainen Helena Nuutisen Riimutulkinta vahvisti sitä, mitä olin jo ajatellut hankalassa elämäntilanteessani ja minkä olin jo tavallaan tiennyt: tulkinta vahvisti minua ja rohkaisi tekemään selkeän ratkaisun. Ja minä tein sen ratkaisun! Olen erittäin tyytyväinen Helenan tekemään Riimutulkintaan ja suosittelen sitä lämpimästi. (Maija Joensuusta)

Kalevan Nainen Helena Nuutisen tekemä Riimutulkinta laittoi miettimään elämääni uudesta näkökulmasta, se loksautti omat ajatukseni uuteen asentoon. Se sai minut myös miettimään, että voisinko minäkin oppia tällaista taitoa! Minua viehätti se, että riimuilla ja niiden tuomilla viesteillä on vahvat juuret ja ne välittävät ikivanhaa tietoa elämästä. Helena Nuutinen on tulkitsijana lempeä, rauhallinen ja turvallinen. (Helena Joensuusta)

Kalevan Nainen Helena Nuutisen tekemä Riimutulkinta selvensi elämääni tällä hetkellä kuuluvaa kysymystä uskomattoman hienolla tavalla ja sain vahvistusta ratkaisulle, jonka sitten toteutin. Riimujen tarjoamat symbolit sekä rummun käyttäminen auttoivat ymmärtämään kysymystä monipuolisesti ja laajasti. Riimutulkinta auttoi selventämään ratkaistavan asian taustaa mielenkiintoisella tavalla. Suosittelen! (Anneli Joensuusta)

Riimutulkinta oli kokemuksena mielenkiintoinen ja yllättävä: löytyi sellaista, mitä en ollut kuvitellut enkä osannut odottaa. Erityisesti minua auttoi se, että tulkinnassa tuli voimakkaasti esille kärsivällisyyden merkitys siinä elämäntilanteessani, josta olin tehnyt kysymykseni riimuille. Myös puhutteli Dagaz-riimun kehotus luopua turhasta painolastista ja keventää kantamusta, jotta pääsen eteenpäin tulossa olevasta haasteesta. Niistä molemmista oli minulle merkittävä apu ratkaisunteossa. Riimutulkinnan avulla sain uskoa, että kyllä tästä selvitään! Teimme Riimutulkinnan puhelimessa etänä ja sekin toimi hyvin; hiljennyin, sytytin kynttilän ja pyrin avaamaan mieleni ennen tulkinnan alkamista. (Annikki Varkaudesta)

Kuva Voi Pyhä Jyssäys -messuilta marraskuussa 2019

Jätä kommentti