Riimut vahvistavat päätöksiäsi

 

Tervetuloa kotiini saamaan vahvistusta ja neuvoja riimujen välityksellä! Riimujen välittämät viestit ovat lempeitä ja rohkaisevia, ei koskaan pelottavia. Tässä samassa pöydässä, jossa nautin ruokani, tarjoan Sinulle mahdollisuutta saada neuvoja päätöstesi tueksi.

Olen siunannut veden ja  juomme sen kauniista kristallilasista kiitollisin mielin. Lasihelmet, viisituhatta vuotta vanhaan puuhun kaiverretut ikivanhat riimumerkit poronnahkapussissa, uskollinen riimurumpuni ja rummutuskivet ovat  tässä valmiina.

Riimuluennassa on kolme tasoa: ensinnäkin jokaisella riimulla itsessään on viesti: elämään ja luontoon liittyvä ”alkukuva”, toinen viesti on pöydälle asettamiesi riimujen paikan viesti. Kolmas viesti on se, jonka saan sisäisenä kehotuksena omalta ja Sinun oppaalta, korkeammalta minältä. Tämä kaikki on vastaus hiljaiseen rukoukseeni jokaisen riimuneuvottelun alussa:”Auttakaa minua saamaan oikeat asiat tälle ihmiselle! Auttakaa!”

Vaikka aivan samat riimut nousevat pöytään eri kerroilla, viestit ovat erilaiset jokaiselle ihmiselle. Kiitos siitä!

Aluksi ja lopuksi voin soittaa meille kristallikulhoa ja sekin lisää keskittymistämme.

Voit varata ajan joko puhelimella, sähköpostilla, nettisivujeni tai Mielenkielen facebook-sivun (yrityspalvelut)  kautta. Hinta 40 euroa, kesto n. 45 min.

Tervetuloa!

Jätä kommentti