Palautetta työyhteisöpäivästä

Kalevan Nainen toteutti:

Työyhteisöpäivä Pirkkalan perhepäivähoitajille Frantsilan Hyvänolonkeskuksessa Hämeenkyrössä  13.11. 2010 klo 8-16

Työnohjauksellisena tavoitteena oli valmistautua organisaatiouudistukseen sekä kohottaa työntekijöiden yhteishenkeä.

Päivä alkoi Myyttisellä metsäretkellä klo 8.30-11 Frantsilan Hyvänolonkeskuksen lähimetsässä. Maittavan lounaan jälkeen siirryttiin vanhaan tupaan ja rauhoituttiin Pysähtymis- ja kuuntelutehtävään luonnonmateriaalia käyttäen.

IMG_0110

Organisaatiouudistuksen tuntoja käsiteltiin pienissä ryhmissä siten, että ryhmät muotoilivat yksivärisiä kankaita ja luonnonmateriaaleja käyttäen kaksi vuotta kestäviä ”polkuja” , suunnitelmia työelämän ja oman elämän tulevaisuudesta.

Yhden ryhmän tuotos kankaita ja luonnonmateriaaleja käyttäen

Voimavihkoon kirjattiin omia ja yhteisiä voimanlähteitä ja jaksamisen keinoja.

Yhdessä eletystä päivästä tuli mm. seuraavia palautteita:

1)  Huomenta Helena, Kalevan Nainen !

Halusin laittaa Sinulle viestin näin torstaisena lumisateisena aamuna ja kiittää lauantaisesta ihanasta päivästä.

Oli ilo olla taas mukanasi metsäpoluilla kuuntelemassa mieleenpainuvia tarinoita, maistelemassa voimajuomaa ja etenkin kuuntelemassa, mitä metsä meille halusi kertoa sinä aamuna.

Olin mukana n.5 vuotta sitten ja olen muistellut näinä kuluneina vuosina sitä lauantaipäivää moneen kertaan. Nyt sain taas kokea samanlaista lumoa ja taikaa kuin silloinkin. Paljon sain taas muisteltavaa.

Kiitos Sinulle, hyvää loppuvuotta ja terveyttä.

Terveisin Leena K.
Pirkkalan perhepäivähoitaja

2)  Välitän sinulle yhden sähköposti-kiitoksen lauantain koulutuspäivästä.  Omasta puolestani myös lämpimät kiitokset päivästä. Sillä oli todella virkistävä ja myös terapeuttinen merkitys omankin elämän asioihin.

Terveisin Tuula T.

3) Kiitosta! Hyvä te!

Näköjänsä olitte hienon päivän järjestäneet.

Kiitos toivoo Liisa

4) Huomenta,
sain heti aamun aluksi iloisen puhelun perhepäivähoitajalta. Hän kiitteli vuolaasti lauantain antia ja kouluttajaa. Hän oli jo päättänyt hyödyntää kansallistarinoiden maailmaa lapsiryhmässään ja saanut itse paljon voimaa päivän positiivisia puolia esiintuovista tehtävistä. Lisäksi hän kiitteli kouluttajan omaa paneutumista ja eläytymistä päivän tarinoihin ja tehtäviin, mikä sai muutkin täysillä mukaan intensiiviseen tunnelmaan.

Lupasin välittää kiitokset kaikille perhepäivähoidon ohjaajille ja johdolle päivän mahdollistamisesta ja järjestämisestä!

Samanlaisia kommentteja ja ajatuksia tuntui olevan muillakin hoitajilla, joiden mielipiteitä ja tunnelmia ehdin kuulla lauantai-iltapäivänä ohjelman päätyttyä ja matkalla kohti Pirkkalaa. Ja olihan se onnistunut päivä omastakin mielestäni, kiitos!

Mukavaa työviikkoa toivotellen, Laura

……………….

Tällaista on ilo lukea – ja varsinkin tehdä!

Jätä kommentti