Palautteita Riimuennustuksesta

Riimuja rummun päällä

”Suosittelen lämpimästi  muitakin tulemaan luoksesi ja kokemaan
riimujen taikaa sinun kauttasi!  Yst. terv. Ride”
”Riimutulkintasi oli minulle tärkeä, koska se oli hyvällä tavalla kannustava tässä elämäntilanteessani. Oli upeaa, miten kanavoit sen olennaisen asian minun elämästäni! Tulkinnassasi et etsinyt vastausta pitkän aikajanan päähän, vaan osasit katsoa tähän hetkeen ja lähitulevaisuuteen liittyviä asioita ja jaoit niitä sopiviksi ”annospaloiksi”, päivämatkoiksi.

Minulle merkittävä ohje oli myös tulkinnassasi riimujen kautta esille tullut kehotus rajojen asettamisesta päättäväisemmin omassa elämässä ja toisaalta nyt lukittuina olevien ovien avaaminen.”  (Ikka)

”Koin riimutulkintasi koskettavana ja mietityttävänä myönteisellä tavalla. Siitä alkoi prosessi, jossa aukeaa pikkuhiljaa palasia riimuneuvottelussa kanavoimistasi asioista. Ne tulevat muistista sitä mukaan kun pystyn niitä ottamaan vastaan ja sitten ne yhdistyvät oman elämäni tunteisiin ja tapahtumiin. Riimuennustuksesta käynnistyi prosessi, josta on minulle hyötyä monella tavalla. Suosittelen lämpimästi Kalevan Nainen Helena Nuutisen tekemään riimuennustusta muillekin!” (Katriina)

23.2.2011

”Valoisa ja hyvä oloni on jatkunut – tämä on kuin ihme! Kaunis kiitos Sinulle Helena. Olet enkeli!

Koin minulle tekemäsi Riimutulkinta ja -ennustus -tapaamisen viime viikolla vahvasti ja olin todella kiitollinen kaikesta, mitä sain vastaanottaa sinulta. Olen myös mainostanut palveluitasi.
Hyvää kannattaa aina jakaa – ja sinä olet hyvä. Totta on myös,
että se on suuri lahja – olen iloinen, että tiedät sen. Haluan sinun
myös tietävän, että jo sinun läsnäolosi on parantava ja tyynnyttävä.
Kanssasi tulee kuulluksi ja nähdyksi – ja ennenkaikkkea hyväksytyksi
juuri sellaisena kuin on. Kaikki siksi, koska sinä hyväksyt itsesi ja
kannat itseäsi ja silloin se on helpompaa myös toisille. Sinun luotasi lähtee parempi ihminen, jolla on taas tilaa hengittää ja olla juuri se mikä on.

Ulkona on oikea satukirjakeli. Eilen illallakin oikein ääneen ihailin
sokerihuurrutettuja puita,upeaa tähtitaivasta ja puhdasta lunta
jalkojeni alla. Lähdenkin siitä taas nauttimaan.

Iloa Sinulle ja hali!”

Jaana

1. 12. 2010

Jätä kommentti