Muutoskutsut

Muutostyöpajassa toivotamme muutoksen tervetulleeksi!

Työskentelyn tavoite: Mielenkieli kattaa muutospöydän ja kutsuu Sinut ja / tai ryhmäsi antamaan muutokselle kieltä, mielenkieltä: mitä tämä muutos minulle merkitsee, mitä pelkään, miten selviän siitä? Voimmeko järjestää muutokselle tervetulokutsut?  Etsimme vastauksia yksin ja yhdessä omasta elämästä ja kokemuksista käsin.

Työskentelyn tausta: Oletko kokenut omassa elämässäsi tai työyhteisösi elämässä suuria muutoksia tai tiedätkö, että niitä on tulossa?  Vai haluatko tehdä oman elämäsi kattauksen uudelleen? On tärkeää nähdä ne asiat, joista on nyt syytä päästää irti:  vain irtipäästäminen mahdollistaa uuden tulemisen elämään.

Me tarvitsemme toivoa, rakkautta ja luottamusta tulevaisuuteen, jotta voimme toivottaa uudet alut tervetulleiksi elämäämme versomaan ja kasvamaan. Työyhteisössä tarvitsemme yhteishengen luomista ja kasvattamista, tiimihenkeä, jotta voimme onnistua muutoksessa yksin ja yhdessä.

Työskentelyn kesto ja sisältö – näistä voit valita sopivanpituisen:

2 tunnin Muutoskutsut

4 tunnin Muutoskutsut

Päivän Muutoskutsut

Viikonlopun Muutoskutsut

Työskentelyn sisältö: Mielenkieli kattaa kanssanne pöytään keinot, joilla selviydymme yksin ja yhdessä. Käytämme  monipuolisia ja vaihtelevia työskentelytapoja, virikemateriaaleja ja menetelmiä, joiden avulla mielessä epämääräisinä pyörivät asiat tulevat konkreettisiksi ja näkyviksi. Silloin niitä on helpompi hallita ja ohjata haluttuun suuntaan. Virittäytymiseen voimme käyttää rentoutumista, mielikuvatyöskentelyä ja luonnossa liikkumista ja mukana on sekä yksin, parittain että yhdessä tehtäviä harjoituksia.

Jätä kommentti