Keltainen valo siivoaa

Aurinkohuone rauhoittaa

Väreillä on valtava vaikutus: niistä saa voimaa! Olin kohdannut ja läpikäynyt kipeitä asioita kuluneen talven ja kevään aikana ja kesän puhjetessa tunsin tarvetta jättää ne takse ja aloittaa uuden vaiheen elämässäni.

 

Minulla se tapahtuu näin – niin on ollut ennen ja niin oli nytkin: pukeuduin kauniisti ja aloitin suursiivouksen: kävin kaikki kaapit ja nurkat ja varastot läpi ja kannoin säkki- ja laatikkotolkulla tavaraa kierrätykseen ja roskikseen. Pesin ikkunat ja lattiat – viimeksi mainitut  myös merisuolavedellä, mikä puhdistaa energiaa. Se ei ollut aina hauskaa. Mutta kun se oli tehty, helpotti heti!

 

Siivotessa ja tavaraa karsiessa ajattelen samalla niitä asioita, jotka haluan jättää taakse. Eläydyn menneisiin ja tuleviin päiviin ja jätän kotiini vain sellaista, mikä vahvistaa eikä muistuta ikävällä tavalla menneistä.

 

Olennaista tämän jälkeen on rakentaa tila uudelleen. Ja minulle siinä ovat tärkeitä värit: luon huoneisiini väritiloja, jotka kutsun samalla vahvistamaan voimaani ja sisäistä valoani. Keltainen väri on siinä aivan upea kumppani! Ja sen kaveriksi sopivat turkoosi ja sininen, jotka nytkin ovat kodissani keltaisen olohuoneen molemmin puolin, ruokailutilassa ja työhuoneessa.

 

Saan lahjaksi vielä ilta-auringon ja auringonlaskun keltaisenlämpimänvalon tähän huoneeseeni. Ja jos taivas on pilvessä, voin sytyttää takkaan tulen.

 

Värit ovat keino auttaa itseä eteenpäin. Värien kanssa voi seurustella ja pyytää niitä apuun. Niitä kannattaa kuunnella, koska ”väärä”  väri tekee olon hankalaksi eikä siinä tilassa viihdy, saati voi hyvin. Itselle ja omaan tilanteeseen ja kotiin sopiva väri eheyttää, vahvistaa, kirkastaa ajatuksia. Väritilassa ihmiset kohtaavat toisensa yhteydessä väriin, mieli lepää ja voi hyvin ja sielujen välille syntyy lämpö ja rauha. Mitä muuta voisi toivoa!

 

Olen niin iloinen niistä palautteista ja viesteistä ja tykkäämisistä, joita olen saanut facebookissa julkaistuani kaksi kuvaa. Kiitos niistä! Kutsun Teitä nauttimaan väreistä täällä ja teillä!

 

Aurinkohuone kutsuu

2 kommenttia artikkeliin ”Keltainen valo siivoaa”

  1. Olen täysin samassa vaiheessa elämässäni. Täydellinen suursiivous käynnissä ja turhan poisvieminen. En ole vielä päässyt värien maailmaan, mutta selkeyttä ja puhtautta on tullut jo paljon ympärille. Muistan ihmetelleeni, pari vuotta sitten kesää, jolloin ostin huomaamattani 4 uutta T-paitaa ja kaikki kELTAISIA. Keltainen kun ei ole minun oma värini, mutta silloin viihdyin niissä suurenmoisesti. Ilmeisesti tuo värimaailma heijastuu pukeutumisessakin. Nyt tuntuu turkoosi hyvältä. Kaunista aurinkoa sisälle ja ulos!

  2. Minäkin hoidan itseäni väreillä . Kipeä ero vuosia sitten huusi minua suorastaan käyttämään silloin punaista väriä …. olihan se ero oikea ”eloonjäämisleikki” … ja jäin henkiin sekä vahvistuin ja kasvoin ulos omasta syyllistymisestä . Vihreä väri on parantanut minua … keltainen ja oranssi tuonut iloa ja voimaa.
    Tyttäreni katsoivat tätä uutta sisustustasi … ja sanoivat, että olet niin Steiner-henkinen 🙂
    Sinulla on niin aurinkoinen ja samalla rauhoittava tunnelma kodissasi <3

Jätä kommentti