Unta kuolemasta -äänite ja työkirja

Tämä on äänitteen ja työkirjan muodostama kokonaisuus, jonka sain ihmeellisellä tavalla tehtäväkseni pari vuotta sitten.

Yhtä varmasti kuin sinä ja minä olemme syntyneet, on meidän myös kuoltava. Kuolema pelottaa. Siksi näidenkin iltasatujen tehtävänä on, että mieli rauhoittuu, uni tulee ja saa nukuttua.

Lempeä matka

Äänite on lempeä matka kuolemaan ja kuoleman rajan toiselle puolelle. Se ei ole hartauspuhe, eikä tieteellinen selvitys kuolemasta, vaan yhden pienen ihmisen, minun matkani. Ja koska se matka on meillä jokaisella erilainen, olen suunnitellut myös työkirjan, johon kuolemassa oleva tai hänen läheisensä - tai kuka vain - voi kirjoittaa toiveitaan, pelkojaan ja elämänsä merkittäviä asioita.

Elämän merkityksellisyys

Kuoleman väistämättömyys opettaa elämään. Kuolema näyttää mikä omassa elämässä on ollut ja on merkityksellistä. Silloin tekee mieli pyytää ja antaa anteeksi, kiittää ja ymmärtää. Ja sitä varten on työkirja.

Sairaus pysäytti

Maaliskuussa 2016 teksti tätä pakettia varten oli lähes valmis. Silloin sain tietää sairastavani rintasyöpää! Nyt raskaat hoidot ovat takana ja elämä jatkuu - ainakin jonkin aikaa. Kukaan meistä ei tiedä jäljellä olevien päiviensä määrää. Oma elämäni on saanut uuden merkityksen.

Yhdessä valmiiksi

Unta kuolemasta -äänite- ja työkirjapaketin valmistuminen on loppusuoralla ja nyt meidän pitää saada se julkaistua! Käynnistän joukkorahoituskampanjan ja tarvitsen sinun apuasi, jotta tämä tärkeä teos saadaan julkaistua ja kaikkien meidän, sitä tarvitsevien ulottuville. Nyt ei tarvitse olla miljonääri ollakseen mesenaatti!

Sinäkin voit osallistua julkaisemisen kustannuksiin lunastamalla haluamasi vastikkeen: http://mesenaatti.me/untakuolemasta  

Liity joukkoomme ja tule tekemään tämä projekti valmiiksi meidän kanssamme!

Tervetuloa mukaan!

Helena Nuutinen
Kalevan Nainen