Liinukka-vaate

Liinukka on vaate, jota voit käyttää arjessa ja juhlassa, pitkien housujen ja hameen kanssa. Kansanrunon kielessä pellava = liina.

Liinukka on hyvän mielen vaate

koska olen valmistanut sitä hyvillä mielin: olen ommellut vaatettasi vain silloin, kun mieleni on ollut kiitollinen kaikesta siitä hyvästä, mikä meitä ympäröi. Liinaisen pellavan käsitteleminen ja ompeleminen on aina ollut minulle kuin rukous, joka rauhoittaa mielen. Olen pitänyt kangastasi ulkona auringonpaisteessa ja tuulessa ennen valmistamista: Sinä kuljetat nyt luonnon rikkautta mukanasi! Toivon, että tähän vaatteeseen kätketty hyvä mieli siirtyy Sinuunkin ja kuljet se ylläsi tyynenä ja rauhallisena.

Liinukka on voimavaate

johon olen koonnut naisena olemisen ainutkertaisuuden – naisessa on elämän voima: uusi elämä syntyy naisen ruumiista ja nainen ruokkii uutta elämää rintojensa maidolla. Nainen on luonnon ruumiillistuma, nainen luo elämää. Hän on kiertokulussaan kuin kuu ja vuodenajoissaan kuin maa.

Jokainen nainen tarvitsee elämässään paljon viisautta ja jaksamista ja siksi kysyn Sinulta tilausta tehdessäsi muutaman kysymyksen Sinun voimaasi ja jaksamiseesi liittyen: mitä tarvitsisit juuri nyt, tässä elämäsi tilanteessa? Niitä asioita pyydän Sinulle valmistaessani vaatettasi matkaan luoksesi.

Tilauksesta teen muunkinvärisiä Liinukka-vaatteita – kerro toiveesi!

Liinukoita on vielä jäljellä muutamia edullisia yksittäiskappaleita. Liinukan voi tilata sähköpostitse. Ota yhteyttä.