Myyttinen metsäretki

Kalevan Nainen Helena Nuutinen on koonnut tekstit suomalaisista kansatarinoista ja Suomen Kansan Vanhoista Runoista ja itkuvirsistä.

Jätä arki ja kiire taakse, pue yllesi hupullinen metsäkaapu ja sulkeudu omaan tarinoiden maailmaasi! Kalevan Nainen johdattaa ryhmäsi sisään metsän portista. Rummun kumina opastaa Sinut ja kumppanisi aikamatkalle, luonnon hiljaisen viisauden ja voiman lähteille. Nautimme rauhoittumisesta, kun ei tarvitse kommentoida eikä kuunnella muiden kommentteja.

Polun viereltä löytyy yllätyksiä: mättäästä kaivettu taikajuoma virkistää mieltä ja kehoa, ohranjyvät muuttuvat oman elämän kiitollisuuden aiheiksi, surukivi kantaa suruja ja löytää sammaleesta lohduttajan, lemmentaika  ja –juoma vahvistavat ystävyyttä ja rakkautta, toiveet muuttuvat kangassuikaleissa tuulikirjeiksi ja kuljettavat toiveet eteenpäin… Ikivanhoilla riimumerkeillä on muutama yhteinen viesti kaikille.

Myyttinen metsäretki tehdään ulkona ja Kalevan Nainen lainaa jokaiselle hupullisen metsäkaavun ohjelman ajaksi – myös kertakäyttösadetakit, jos on tarpeen. Sateenvarjoja ei käytetä ja myös reput jätetään Juliuksen tiloihin.

Pukeudu sään mukaiseen ulkoiluvarustukseen, kävelemme ohjelman aikana vain aivan pikkupikku matkan!

Paikka: Kuokkalan Kartano Talliteatteri Juliuksen vieressä oleva metsikkö.

Aika: lauantai 20.5. klo 14

Liput: 18 € sis. alv sekä  kahvi/tee ja makea kahvileipä Kartanolla esityksen jälkeen.

Ohjelma kestää n. 1½ h ja sen jälkeen siirrytään Kartanolle nauttimaan kahvia tai teetä ja makeaa kahvileipää.

Tervetuloa!