Usui-reiki

Terveyttä, energiaa ja hyvää oloa

Reiki on sydämen kautta kulkevaa energiaa – universaalia ja rajatonta rakkautta sisältävää virtausta. Reiki-hoitajan käsien kautta kulkeva energia aktivoi kehon ja mielen luonnolliseen paranemisprosessiin.

Reiki rentouttaa kehoa ja mieltä sekä puhdistaa ja avaa mahdollisia energiatukoksia. Se hoitaa kipuja rentouttaen ja antaen lisää energiaa. Reiki hoitaa ihmistä lempeästi sekä fyysisellä että henkisellä tasolla.

Kohdennettua hyvinvointia

Keho kanavoi reiki-energian sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Kehosi ottaa itse vastaan sille sopivan määrän reikiä, joten sitä ei voi saada liikaa. Hoitaja auttaa kehoasi kanavoimalla reikiä kehosi ja mielesi käyttöön.

Reiki on  pehmeästi ja tehokkaasti vaikuttava hoitomuoto silloin, kun haluat eheyttää aitoa rakkautta omaa itseäsi kohtaan. Reiki sopii myös erinomaisesti lievittämään väsymystä, masennusta, rauhattomuutta, keskittymisvaikeuksia, unettomuutta, itseinhoa tai vihantunteita.

Vaikka Reiki onkin luonteeltaan henkistä, kyse ei ole uskonnosta eikä se vaadi uskonnollisuutta tai uskoa ihmeparantumiseen.

Usui Shiki Ryoho -reiki

Olen Usuin luonnollisen parantamisen menetelmän Reiki Master. Usui-reiki on mahdollisimman lähellä alkuperäistä Mikao Usuin opettamaa reikiä.

Tilaa tai kysy lisää

Reiki-hoito kestää 1½ h ja se tehdään tilaajan kanssa sovitussa paikassa.

 

Ota yhteyttä!