Riimutulkinta Kalevan Naisen tapaan

Löydä luonnon neuvoja riimuista

Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Kalevan Naisen avulla ikivanhoilta riimuilta. Viisi tuhatta vuotta vanhaan liekopuuhun kaiverretuissa riimuissa on ihmiskunnan yhteistä viisautta, joka viitoittaa Sinulle tietä. Kysy neuvoa päätöstesi tueksi!

Riimut ovat luonnon ja luonnonvoimien symboleja ja edustavat fyysisen maailmamme henkistä pohjaa. Ne korostavat asioiden ja tapahtumien luonnollista järjestystä. Ne auttavat Sinua järjestämään ajatuksiasi ja ymmärtämään, mitä on tekojesi ja ajatustesi taustalla. Riimujen symbolit korostavat myös antamisen ja saamisen välistä tasapainoa ja vastuuta muita ihmisiä ja ihmisyhteisöä kohtaan.

Voimallisia vastauksia kysymyksiisi

Mieti valmiiksi, mitä haluat kysyä riimuilta. Kysymys pysyy vain Sinun tiedossasi, mutta mieti tarkkaan, sillä kysymyksen sisältö ja muoto ovat tärkeitä.

Älä kysy, saanko ensi viikolla lottovoiton tai kohtaanko ensi kuussa unelmieni puolison? Riimut ovat syntyneet kauan ennen ajanlaskun alkua. Ne eivät tunne aikaa samalla tavalla kuin me. Miksi-kysymyksiin ne antavat yleensä parhaat vastaukset.

Ei ole ennustusmenetelmä!

Valitse tärkein mieltäsi askarruttava asia ja muotoile siitä yksi, selkeä kysymys. Haluaisitko vastauksen esimerkiksi siihen, mikset osaa ratkaista välejäsi tietyn ihmisen kanssa tai miksi tunnet tarvetta vaihtaa työpaikkaa, asuntoa tai puolisoa? Tai miksi jokin asia tulee elämässäsi vastaan yhä uudelleen ja uudelleen?

Valitsemaasi kysymykseen nostat vasemmalla kädelläsi riimupussista 12 riimua, jotka ryhmitellään kolmeen ryhmään: menneisyyteen, nykyisyyteen ja tulevaan. Näin riimut selvittävät, mistä asia lähti liikkeelle, mikä tilanne on nyt, ja mihin se johtaa? Kaikille vaiheille nostetaan tilanne, uhkat, mahdollisuudet ja sosiaaliset suhteet.

Riimujen lisäksi Kalevan Naisen riimupussissa on onnenkiviä, jotka ohjaavat liekopuisten riimumerkkien nostamista. Lopuksi rummutat Kalevan Naisen rummun avulla esiin sen kaikkein tärkeimmän viestin, joka Sinun tulee ottaa huomioon nyt ja tästä eteenpäin, jotta kysymäsi asia edistyisi mahdollisimman hyvin.

Sukella salaperäiseen maailmaan

Heittäydy rohkeasti kuuntelemaan ikiaikaisten riimumerkkien viestejä Sinulle ja anna vastausten vaikuttaa omalla tavallaan – kaikkea ei tarvitse selittää järjellä vaan sydämellä. Kalevan Nainen toimii oppaanasi vastausten äärelle.

Tärkeää on myös tämä: minun Riimutulkinnassani ei koskaan tule esille pelottavia tai uhkaavia asioita; siitä pitävät minua ja meitä ohjaavat valon oppaat huolen. Sinun ei siis tarvitse jännittää, vaan voit rentoutua vastaanottamaan lempeää ohjausta. Tervetuloa!

Pyydä Riimutulkinta yksinään tai osaksi jotakin muuta tilaisuutta, esimerkiksi naisten saunailtaa. Riimutulkinta tehdään tilaajan kanssa sovitussa paikassa. Riimutulkinta kestää  45 – 60 min.

Palautetta Riimutulkinnasta:

  • JUHA: Riimutulkinta oli valtava apu elämän kriisikohtaan ja avasi uusia näkemyksiä sekä vastauksia suurempiin kysymyksiin, mitä en osannut tulkinnassa edes kysyä. Löysin tulkinnasta elämäni päämäärän. Suosittelen lämmöllä Helenan riimutulkintaa kaikille.
  • RITVA: Minä olen kokenut Helenan riimutulkinnan. Kokenut ja tuntenut. Todellakin tuntenut. En vielä ole sanoja keksinyt sille tunteelle, mutta se on koettava, lämmin, miellyttävä, kiitollinen ja onnellinen olo siitä jäi. Ja sain vastauksia kysymykselleni, jota kauan mietin ja päässäni pyörittelin. Ja tiedän, että kerta ei ollut viimeiseni, haluan kokea sen uudelleen. Suosittelen lämpimästi Helenan tekemää Riimutulkintaa!
  • MARIA: Menin Kalevan Nainen Helena Nuutisen Riimutulkintaan lievästi sanottuna ahdistavassa elämänvaiheessa ja hyvin jännittyneenä. Ensi hetkestä alkaen huomasin rauhoittuvani hänen lempeässä ohjauksessaan. Nostin saamieni ohjeiden mukaan poronnahkapussista 12 suopuuhun piirrettyä riimumerkkiä ja asetin ne pöydällä olevan nahkan päälle. Vähä vähältä levottomuuteni hävisi kuunnellessani riimujen välittämiä lohdullisia viestejä ja Helenan rauhallista puhetta. Se oli ihmeellistä! Kuulemani asiat  liittyivät omaan elämääni ja hankalaan tilanteeseeni yksi toisensa jälkeen, vaikka kysymystäni en tietenkään ollut kertonut Helenalle. Minä tavallaan tiesin alitajuisesti sen kaiken, mikä tuli esille, Helenan taitava tulkinta sai sen aikaan. Sain vahvistusta siihen, mitä nyt kannattaa tehdä – tai olla tekemättä. Ja se oli korvaamaton apua siinä tilanteessa! Suosittelen lämpimästi Riimutulkintaa!

          

Tilaa tai kysy lisää

 

 

Ota yhteyttä