Kauneudesta

 

 

Elämä on kaunis sinulle, jos haluat sen nähdä kauniina. Sinua ympäröi kauneus kaikkialla, jos pysähdyt huomaamaan sen.

Jos pysähdyt.

Kauneus ei tule sinulle suurina ja näyttävinä tapahtumina tai esineinä, vaan pieninä tuokioina, murusina, pilkahduksina. Auringonlaskun loisto, avautuva kukka, lapsen hymy, iltatuulen kosketus iholla, aamukahvin tuoksu, ystävän lämmin sana, huilun hilpeä ääni – kuinka yksinkertaista ja samalla äärettömän kaunista se kaikki onkaan! Nämä näennäisesti pienet asiat ovat osa suurta kokonaisuutta: niissä ilmenee Pyhin Kirkkaus ja Kauneus meille ihmisille havaittavassa muodossa.

Voit suhtautua kauneuden pieniin ilmentymiin kahdella tavalla: voit joko ohittaa ne väheksyen niiden mitättömyyttä ja lapsellisuutta ja asettua odottamaan jotain suurempaa ja näyttävämpää. Tai voit imeä itseesi noiden pienten ihmeiden kauneutta ja tulla osaksi niiden valoa. Voit huomata, miten suuresti rakastettu olet kaiken sen kauneuden keskellä, joka sinua ympäröi joka hetki ja miten Korkein Kauneus siunaa sinua niillä pienillä lahjoilla.

Sinä olet yhtä Korkeimman Kauneuden ja sen pienenpienten ilmenemismuotojen kanssa, jos annat itsellesi luvan liittyä niihin. Sinut on luotu yhdessä niiden kanssa ja osaksi niitä – miksi yrittäisit pitää itsesi erillään ja irrallisena?

Voit juoda kauneuden loppumattomasta lähteestä ja tulla ravituksi nauttiessasi sen puhdistavasta valosta – ja sitten voit heijastaa tätä kauneutta ja valoa ympärillesi. Sinun lähelläsi on hyvä olla ja sinusta huokuva sisäinen kauneus ja rauha heijastuu sinusta kaikkeen mitä teet ja olet.

Olet siunattu.

 

 

Jätä kommentti