PYHÄ YKSINKERTAISUUS

 

 

 

PYHÄ YKSINKERTAISUUS -kirja ja CD-levyt nyt tilattavissa 32 euroa (sis alv 10 %)

www.mielenkieli.com / PYHÄ YKSINKERTAISUUS -klikkaus etusivulta

 

 

Helena Nuutinen:

PYHÄ YKSINKERTAISUUS

 

KÄTKETTY VIISAUS

MEITÄ VAIVAA SEITSEMÄN MELUA

1.    MELUAN MELUSTA

Äänimelu

Sanamelu ja infomelu

Kuvamelu

2.     AIKAMELU: KIIRE, KIIRE

3.    TAVOITETTAVUUS

4.    TAVARANPALJOUS

5.     LUONNON HYVÄKSIKÄYTTÖ JA VIERAANTUMINEN LUONNOSTA

6.     HISTORIATTOMUUS JA VANHENEMISEN PELKO

7.      MATERIALISMI JA ULKOISEN TAVOITTELU

YKSINKERTAINEN TOIVE

KOLME ASKELTA KOHTI KORKEINTA VALOA

  1.  TIETOISUUS JA VARMUUS HENKIMAAILMAN OLEMASSAOLOSTA
  2. TIETOISUUS JA VARMUUS MEISSÄ JOKAISESSA OLEVASTA JUMALKIPINÄSTÄ JA YHTEYDESTÄ KORKEIMPAAN KIRKKAUTEEN
  3. AJATUSTEN JA ENERGIAN MERKITYS KAIKESSA LUODUSSA

KOLME TURHAA ASKELTA

1.    SATTUMIA

2.   VAIKEUKSIA

3.   LOHDUTTOMUUTTA

 

SEITSEMÄN ASKELTA KOHTI PYHÄÄ  JA YKSINKERTAISTA

  1.  ENSIMMÄINEN ASKEL KOHTI PYHÄÄ JA YKSINKERTAISTA
  2.  TOINEN ASKEL KOHTI HILJAISUUTTA, MIETISKELYÄ JA RAUHAA
  3. KOLMAS ASKEL KOHTI KAUNEUTTA
  4. NELJÄS ASKEL KOHTI LUOPUMISTA JA PUHDISTUMISTA
  5. VIIDES ASKEL KOHTI LUONNON PYHYYTTÄ
  6.  KUUDES ASKEL KOHTI VANHAA VALOA JA VIISAUTTA
  7.  SEITSEMÄS ASKEL: KUTSUN PYHÄÄ NAISEUTTA JA MAAILMANÄITIÄ APUUN

VÄRITIELLÄ SISIMMÄSSÄNI

Rukous maalle, tulelle, vedelle, ilmalle ja hengelle, joka liikuttaa niitä kaikkia

 

PYHÄ YKSINKERTAISUUS esite

 

PYHÄ YKSINKERTAISUUS

-kirja, -meditaatio ja äänikirja johdattelee Sinut henkiselle polulle, meissä jokaisessa olevan jumalkipinän löytämiseen ja vaalimiseen. Elävässä yhteydessä sisäiseen valoosi et ole enää kulkuri vaan pyhiinvaeltaja, jonka askeleita suojaa rakastava henkimaailma.

Sisäisen valon etsijä kohtaa nykymaailmassa monenlaista melua ja häiriötä, kiirettä, pelkoja, materialismia, juurettomuuden tunnetta. Pyhiinvaeltajana vahvistat ja kirkastat sisäistä viisauttasi ja valoasi etsimällä elämääsi rauhaa ja hiljaisuutta. Astut seitsemän askelta kohti pyhää yksinkertaisuutta.

Minä kirjoitan ja puhun Sinulle mielen kielellä, mielenkielellä, joka avaa tajuntaa  herkällä tavalla ja valaisee eteesi rakastavan tietäjän tien:  tärkeimmät asiat elämässä ovat hyvin yksinkertaisia. Pyhiä ja yksinkertaisia.

 

Kirjan mukana saat kaksi CD-levyä.

PYHÄ YKSINKERTAISUUS –meditaatio vie Sinut rauhalliselle mielikuvamatkalle saamaan oman sisäisen viisautesi ja henkisten oppaidesi rakastavaa ohjausta.

VÄRITIELLÄ SISIMMÄSSÄNI –äänikirja on tämän kirjan viimeinen luku kirjoittajan lukemana. Sen kuunteleminen mahdollistaa ikioman henkisen voimannoutomatkasi, kun Sinun ei tarvitse pitää katsettasi kirjaimissa ja sanoissa, vaan voit katsella sisäisiä mielen kuvia, voit mielikuvitella.

 

 

 

 

 

 

Lukijalle

 

Kirjoitan Sinulle mielen kielellä, mielenkielellä. Se on kieltä, jota mieli ymmärtää ja jonka toivon avaavan tajuntaa herkällä tavalla. En halua leikkiä sanoilla enkä myöskään esitellä tutkimustuloksia. Haluan suunnata ikuisen valonsäteen mielemme maisemaan ja nykyihmisen viisautta pakenevaan mieleen. Se valonsäde on ollut meissä aina – ehkä unohduksissa. Mutta kun tulevat oikeat sanat, valo tunkeutuu esiin ja valaisee kaiken sen, mikä valoa tarvitsee. Mieli kuulee myös ne sanat, joita en ole kirjoittanut tai ääneen sanonut. Loitsun sanat, tuntevan, hengittävän, rakastavan tietäjän sanat. On tullut aika lähteä liikkeelle, sillä tietäjä tietää tien.

Haluan jakaa kanssasi joitakin maisemia ja pysähdyksiä omalla elämänpolullani. Meillä jokaisella on oma polkumme, mutta polkujamme valaiseva valo on yhteinen. Olen kiitollinen, jos ajatukseni voivat valaista Sinun polkusi vaiheita tarjoamalla samaistumiskohteen ja antamalla varmuutta ja voimaa jatkaa eteenpäin.

Luvut kolme ja seitsemän ovat aina olleet minulle merkittäviä – niinpä nytkin huomasin lukujen lukumäärän asettuvan kolmen ja seitsemän kohdalle.

Miten nimittäisin elämäämme ohjaavaa jumaluutta? Päätin, etten halua käyttää sanaa Jumala, vaikka se tarkoitteensa puolesta on täydellinen vastine sille, mitä etsin. Mutta siihen liittyy myös sävyjä, joita en halua. Vaihtoehtoja löytyy: Valo, Pyhä, Rakkaus, Kirkkaus, Ilo, Sopusointu, Eheys, Kauneus, Ykseys, Henki, Täydellisyys, Hyvyys, Absoluutti, Elämän Voima, Suuri Henki, Kosminen Tietoisuus, Luova Voima, Luovuuden Lähde, Kaikkein Korkein, Pyhin Valo, Kaikkein Pyhin, Korkein Valo, Pyhin Ykseys, Korkein Kirkkaus, Korkein Pyhyys, Korkein Rakkaus. Kaikki ne nimitykset saavat sielun soimaan ja sopisivat siksi nimeksi sille, joka ei nimeä tarvitse. Päädyin käyttämään nimitystä Luoja.

Kaikki suuret opettajat ja pyhät ovat ihmiskunnan historiassa opettaneet samalla tavalla: Luoja on ikuinen, muuttumaton. Alfa ja omega, alku ja loppu. Siksi haluan aloittaa kirjani tarinalla, jonka sisältö on aivan sama kuin Kristuksemme opetuksessa: salaisuuksien avain ja vastaus kaikkiin kysymyksiimme on sisäisesti meissä. Meissä jokaisessa on jumalkipinä, joka yhdistää meidät korkeimpaan valoon, Luojaan.

Siinä valossa löytyy elämällemme tarkoitus. Pyhä ja yksinkertainen tarkoitus.

 

 

 

PYHÄ YKSINKERTAISUUS –meditaatio  CD

on rauhoittava ja voimaannuttava mielikuvamatka.

Asetut joko istumaan selkä suorana tai mukavasti lattialle patjalle makaamaan, suljet silmäsi – ja pääset mielikuvamatkalle saamaan oman sisäisen viisautesi ja omien henkisten oppaidesi rakastavaa ohjausta.

Ohjaan Sinua matkallasi puhelemalla rauhallisesti ja sen lisäksi käytän  vaihdellen tingsat-kelloja, soivaa kristallikulhoa ja chaimsia, joiden rentouttavat värähtelyt eheyttävät ja rauhoittavat mieltä. Tällainen mieli kuulee myös sen puheen, jota ei ääneen sanota: hiljaisuuden! Hiljaisuudessa valo kasvaa ja valaisee kaiken sen, mikä valoa tarvitsee.

 

VÄRITIELLÄ SISIMMÄSSÄSI –äänikirja CD

Haluan tarjota Sinulle mahdollisuuden nähdä mielen kuvia, kuunnella mielen kieltä, mielenkieltä. Kun katseesi ei tarvitse seurata kirjaimia kirjan sivuilla, voit vapauttaa mielesi katselemaan sisäisiä kuvia. Saat mielikuvitella maisemia väritien varrella.  Jos kuvat ja maisemat eivät ole juuri sellaisia, joita Sinulle kuvailen, älä välitä siitä. Jos et näe mitään kuvia, älä välitä siitäkään. Jatka vain matkaa ja anna alitajuisen mielesi hoitaa matkasi eteneminen. Tai vain lepää siinä kohdassa ja nauti. Nauti.

Mielikuvitus on valtava voimalähde meille jokaiselle erikseen ja kaikille yhdessä: mitään ei ole tässä maailmassa keksitty ilman mielikuvitusta! Mieli kuulee myös ne sanat, joita en ole kirjoittanut tai ääneen sanonut. Kuunteleminen on avain mielikuvitteluun: kun rohkenet avata sisäiset, henkiset silmäsi ja katsoa, Sinä alat nähdä! Mitä parempaa voisit toivoa? Se on yksinkertaista. Pyhää ja yksinkertaista.

 

CD-levyjen valmistus:

Äänitys ja miksaus: Jani Louhos, Studio SoudLouhos, Vantaa

Monistus: Taavi Leppiman, SeeSee OU, Tallinna

 

Jätä kommentti