Mielenkieli tuo ikiaikaisen luonnon lumovoiman vahvuudeksesi.
Anna hiljaisuuden ja tarinoiden väkevän voiman kantaa mukanaan.

Mielenkieli järjestää ohjelmaa tilaisuuksiin. Löydä luonnosta ja rauhoittumisesta yhteishenkeä ja uusi polku itsellesi tai työyhteisöllesi. Mielenkieli tarjoaa ohjelmaa myös perhejuhliin perinteisin suomalaisin menoin.

Kalevan Nainen on oppaasi ikivanhoille voimanlähteille ja uuteen sopimukseen oman elämäsi kanssa.


                                      PUUKUISKAAJA

Yli kahden vuoden työ on valmis, Puukuiskaaja-kirja ilmestyy maaliskuussa 2021! Olen siitä äärettömän onnellinen ja kiitollinen. Toivon sydämestäni, että Puukuiskaajan lukeminen koskettaa lukijaa yhtä syvästi kuin minua itseäni on koskettanut sen maailmassa eläminen ja sen kirjoittaminen.

Aloitin kirjoittamisen kevättalvella 2019, enkä tietenkään tiennyt, millaisia muutoksia tämä kulunut vuosi on tuonut meidän maailmaamme ja miten ajankohtaiseksi ja tarpeelliseksi myös Puukuiskaaja on tullut: meidän on palattava pyhään yksinkertaisuuteen!

Kiitos luovan Luojan luoma luonto metsän ja vanhojen puiden vilpittömästä voimavirrasta! Kiitos Teille kaikille, jotka olette olleet auttamassa, rohkaisemassa ja kannustamassa kirjoitustyötäni. Se on ollut myös hyvin raskas ja ilman Teidän korvaamatonta apuanne se ei olisi valmistunut. Olen iloinen, että Basam Books otti Puukuiskaajan kustannusohjelmaansa ja voimme näin yhdessä saatella tämän viestin kaikkien luettavaksi.

 

Puukuiskaaja kuiskaa

Kirjoitan uutta kirjaa

Haluan yhä voimakkaammin liittyä muinaisiin naisiin, äitien ketjuun ja ikuisiin esiäiteihini, haluan osata kuunnella heidän kuiskauksiaan. Haluan vanheta heidän laillaan ja nauttia siitä, että olen joka päivä yhä vanhempi. Samalla liityn vanhoihin puihin ja niiden pyhään viisauteen. Viipyilen yhä pitempään suurien puiden alla, laskeudun syvälle yksinoloon ja hiljaisuuteen. Hengitän yhdessä sieluni kanssa, kuuntelen sen lempeää kuisketta; minusta on tullut puukuiskaaja.

Sieluni kaipaa vanhaa viisautta, uneksin mysteerikouluista, joissa lapset ja nuoret oppisivat ikuisista salaisuuksista, jotka pitävät tätä elämää yllä. Annan sen kaipauksen kääriytyä ympärilleni niin kuin aamu sumuisella järvellä, kun vesi on aivan hiljaa.
Sielu alkaa puhdistua siinä hiljaisuudessa.

Kirjoitan taas ja riemuitsen siitä, että saan kirjoittaa. Ja pyydän, että saan huomennakin kirjoittaa! Se kaikki annetaan, mitään en voi pakottaa. Voin vain avautua ja avata sieluni silmät ja antaa sanojen ja kuvien ja ajatusten tulla. Innoittajani on kuva viisaasta vanhasta naisesta, puumummosta. Neljäs kirjani on meidän yhteinen ja sen nimeksi tulee Puumummo puhuu.


Unta kuolemasta -teos on valmistunut ja tilattavissa tällä sivulla olevalla lomakkeella!

Seppo Tanhua haastatteli Helena Nuutista

Unta kuolemasta - iltasatuja sinulle ja minulle, jotka tiedämme kuolevamme

Hurraa! 63 mesenaattia lähti mukaan mahdollistamaan Unta kuolemasta -äänitteen ja työkirjan julkaisua ja se onnistui!

Ja toinen HURRAA: Teokseen kuuluva työkirja ja äänite ovat nyt valmiit ja tilattavissa hintaan 35 € (sis. postituskulut kotimaassa ja alv 24 %). 

http://mesenaatti.me/untakuolemasta

Yhtä varmasti kuin sinä ja minä olemme syntyneet, on meidän myös kuoltava. Kuolema pelottaa. Siksi näiden iltasatujen tehtävänä on, että mieli rauhoittuu, uni tulee ja saa nukuttua.

Unta kuolemasta on äänitteen ja työkirjan muodostama kokonaisuus. Äänite on lempeä matka kuolemaan ja kuoleman rajan toiselle puolelle. Koska sinun matkasi on erilainen kuin kenenkään muun, suunnittelin sitä varten työkirjan, johon kuolemassa oleva, hänen läheisensä tai kuka tahansa voi kirjoittaa toiveitaan, pelkojaan ja elämänsä merkittäviä asioita.

Kuoleman väistämättömyys opettaa elämään. Kuolema näyttää, mikä omassa elämässä on ollut ja on merkityksellistä. Silloin tekee mieli pyytää ja antaa anteeksi, kiittää ja ymmärtää. Ja sitä varten tämä teos on tehty.

Lue lisää äänitteestä ja työkirjasta

Mesenaatti-kampanja


Neljäs teokseni PUUKUISKAAJA ilmestyy maaliskuussa

  Kirjoitin Puukuiskaajan, koska rakastan puita ja toivon lukijan pääsevän pyhään metsään haluan liittyä ikivanhaan juurevien naisten ja äitien ketjuun minun naisensydämeni liittyy tuonilmaisissa oleviin parantajiin, lapsenpäästäjiin, ruumiinpesijöihin, itkijänaisiin muinaiset…

Puukuiskaaja ilmestyy keväällä 2021

Yli kaksi vuotta kestänyt kirjoitustyö on valmistunut: Puukuiskaaja-käsikirjoitus on parhaillaan taitettavana kustantamo Basam Booksin pöydällä. Sen jälkeen Puukuiskaaja saa kansikuvan ja pääsee painokoneeseen – kirja julkaistaan todennäköisesti maaliskuussa 2021. Katkelma…

KULJEN RAJALLA JA KIRJOITAN SIITÄ

Rajalla kulkeminen inspiroi ja houkuttaa, on aina houkuttanut minua, oikeastaan koukuttaa! Tekeillä oleva neljäs teokseni kulkee rajalla ja myös kaikki kolme aiemmin ilmestynyttä kirjaani käsittelevät rajalla kulkemista. Minulle tärkein raja…

Uurteita ja kunniamerkkejä

Kasvoissani on uurteita niin kuin syvälle syöpyneessä puron uomassa. Ihoni on ryppyinen ja pehmeä vanha iho. Voit asettaa kämmenesi poskeani vasten ja kuljettaa sormeasi uurteita pitkin. Jos maltat olla hiljaa…